Arkhé Formació

La nostra oferta formativa està creada per cursos de formació qualificats de diferents àmbits socials, i dirigida a estudiants i professionals de l’acció social, per a la millora i actualització dels seus coneixements i habilitats. Fomentant així, la millora i la transformació social.

Tots els cursos estan certificats per l’Associació Arkhé i alguns d’ells també estan certificats pel Col·legi d’Educadores i Educadors Socials de Catalunya.

De mica en mica anirem ampliant el ventall de cursos i realitzarem noves edicions dels ja disponibles. Subscriu-te al nostre butlletí per estar informat. A continuació podeu trobar els cursos ordenats per categories.

Cursos destacats

2022-11-11T09:09:03+01:00

La competència cultural amb perspectiva de gènere en l’atenció psicosocial (2a edició)

Tant Gènere com Cultura són conceptes fluids i polisèmics, íntimament embolicats en la cultura, o sigui, en el context social, econòmic, mediambiental i de classe, entre altres. Per tant, el maneig dels mateixos i la forma com s’interrelacionen des d’una perspectiva adaptativa ha de constituir la base d’una intervenció psicosocial efectiva.

2019-03-10T21:15:39+01:00

El fenomen del sensellarisme

El sensellarisme sovint és tractat i comentat amb opinions molt poc contrastades i sense coneixement empíric. En aquest curs volem donar una pinzellada de realitat d’aquest fenomen tan complex, així com veure’n les causes i conseqüències que se’n deriven.

Matricula’t i uneix-te a Arkhé Formació

Omple el formulari i contactarem amb tu per formalitzar la inscripció.

He llegit i accepto la política de privacitat